Navn: Christian Andre Pettersen
Alder: 27 år
Nåværende stilling: Kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.
Christian Andre Pettersen: «Land og hav»
Glasert «Lerstangkylling»
1 stk kylling Lerstangkylling
100 gr små jordskokk
1 stk trøffel
1 dl grillet sjysaus
2 stk kyllinglår
35 gr tørket steinsopp
1 kvart gressløk
8 blader finkuttet estragon
1 sitron
140 gr fløte
50 gr foie
120 gr Kylling
30 gr medister
1 Egg hvite
Ass Krydder (4 salt, 2 cayenne, 2 ingefær, pepper)
1 Sitron
7 blader Estragon
Lyng og Eineskudd
Posjert Artisk Kongekrabbe
Kongekrabbe
3 kongekrabbe bein
Salt
Glu
1/4 fennikel
1 liter vann
1 timian kvast
2 sitroner
1 løk
2 tomater
1/2 dl olivenolje
Fennikelfrø, korianderfrø, hel pepper
Salt
Kyllingskinn
Skinnet fra Lerstangkylling
Sølvløk
100 gr sølvløk
2 dl vann
2 del meyeres epleeddik
2 del økologisk sukker
Eggecream
4 egge plommer
2 klype maldon salt
1 knivsodd cayenne
Erter & Purreløk
100 g frosne erter
100 g ferske erter
1 ss meierismør
20 g fløte
½ purreløk, kun det hvite
1 sitron
50 g mel
50 g eggehvite
50 g fin panco
1 rispapir
5 erteskudd
Blomkål & kjerne
Blomkålflan
1/2 liten blomkål
30 gr smør
1 dl fløte
2 dl melk
1,6 gr agar
Rødbet, Rødbet og Rødbet
Saltbakt rødbet sokkel
1 stk rødbet
Saltdeig
1 liten pepperrot
2 del vann
2 del meyers epleeddik
2 del økologisk sukker
Rødbetbånn
225 gr juicet rødbet
10 gr ingefær juice
40 gr eplejuice
1,1 gr gellan
1,5 gr pektin
1 pl gelatin
Perle og jordskokk
40 gr tapioka
230 gr Rødbetjuice
100 gr jordskokk baller
Sesongens Grønnsaker
1 stor brokkoli
1 glass sølvløk
6 kjørvelstilker
1 ss smør
Luftig løksaus med løpstikke
3 stk løk
2 ss smør
1 dl hvitvin
1 dl melk
3 dl fløte
200 g plukket løpstikke
200 g solsikkeolje