Navn: Geir Magnus Svae
Alder: 42 år
Nåværende arbeidsplass: Bølgen & Moi AS, Konsernkjøkkensjef
Konkurranse CV:
2012 IKA Culinary Olympic JR. landsl 2x gull, sølv totalt
2012 WACS Global Chef Chalange Sør-Korea, Gull
2012 WACS Global Chef Chalange Europa London, Gull
2012 Årets Kjøkkensjef 2011
2010 W&B Culinary Worldcup Luxemburg JR. Landsl ,Gull, Sølv, Sølv totalt
2009 Årets grønne kokk, 1.pl
2008 NORES kokken, 2. pl
2008 NM i Klippfisk, 3. pl
2006 Årets grønne kokk, 2. pl
2005 NM i Kokkekunst, 4. pl
2003 NM i kokkekunst,4. pl
2003 Årets grønne kokk, 2. pl
Geir Magnus Svae: «Lerstangkylling i møte med kongekrabbe»
Hovedpice kylling
2 stk kyllingbryst
Sort trøffel
Sitronskall
Kjøtt lim
200 gr kyllingbryst
1 stk egg
3-5 dl fløte
3 ss finhakket sauterte morkler
2 ss eple brunoise
2 stkkongekrabbeklør
Salt og pepper
Kyllingskinn
Kokte kyllingføtter
Div. skudd- og urter
Sprøtt kylling skinn
Kyllingskinn
1 ltr vann
50 gr salt
Puffede kylling føtter
100 gr kyllingføtter
Lettsaltet vann
Rekonstruert kyllinglår
2 stk. kyllinglår
Purreaske
Sort trøffel
Salt og pepper
Kjøtt lim
Timian
Hvitløk
Smør
Peppercrab – Saus
4 dl kyllingkraft, lagd på kylling føtter
1 stk sjalottløk
1 ts finhakket ingefær
1 fedd hvitløk finhakket
1 dl sopp soya
3 dl soppbuljong
1ss østerssaus
2ss black Bean pure
1 stk sitron
20 korn fersk pepper
2 ts brun riseddik
Smør
Bakt jordskokk med røkt smør og sitron
200 gr Jordskokk
Havsalt
50gr røkt smør
1 stk sitron (skall)
Salt og pepper
2 dl Persilleolje
8 dl panko
1 stk eggehvite
3 ss Hvetemel
Terte med tomat- og krabbesalat
Tertedeig
500 gr hvetemel
200 gr temp smør
2,5 dl vann
20 gr salt
25 gr sukker
80 gr eggeplommer
Krabbesalat
2 stk små klasetomater
1ts estragon
1 ts Gressløk
2ts finhakket sjalottløk
2 ss finrevet kongekrabbe fra avskjær
Salt, pepper, sitron og olivenolje
Tomat sphefere
5 stk Små klasetomater
20 gr selleristang
1 fedd bakt hvitløk
1 ts frest tomatpure
Salt, pepper, eplescidereddik
Xantana
5gr pr kg Gluco
Alginbad
Sprø hjertesalat
Hjertesalat
Olivenolje
Retro potet
6 dl kyllingkraft
10 gr sort trøffel
Smør
Sukker
Sitron
Bakepotet
Pure
200 gr Mandelpoteter
1,5 dl H- melk
50 gr smør
salt, pepper, sitronskall
2 stk Gulløyepotet
Saus
1 ltr Kyllingkraft (mild)
5 dl Skalldyrkraft av strandkrabbe
3 dl Bakstevold eplemost
0,5 dl Rieseling vineddik
10 stk estragonstilker
20 gr finhakket sjalottløk
20 gr finhakket fennikel
80 gr smør
Sitron
Salt og pepper