/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Øyvind Bøe Dalelv -Foto-Stian-broch

Navn: Øyvind Bøe Dalelv
Alder: 27 år,
Nåværende stilling: Sous chef Statholdergaarden i Oslo.
Konkurranse CV
2016    NM i Kokkekunst, 1. plass
2015    Årets kokk , Beste identitet
2015    Årets kokk, 3 .plass
2014    VM med Kokkelandslaget, Culinary World Cup, 4. plass
2013    Årets kokk, 3. plass
2013    NM I kokkekunst, 2. plass
2012   OL med kokkelandslaget – IKA, 2. plass
2011    Best of Nation, World skills 2011, London
2011    World Skills, VM i yrkesfag, Kokk, 1. plass
2011    Nordic young chef of the year, 1. plass
2011    Nordic chef of the year, 3. plass
2011    Commis, Årets kokk 2011
2010    VM med jr.kokkelandslaget, Culinary World Cup, 2.plass
2010    Yrkes NM, Lillehammer, 1. plass
2009    Norgescup for lærlinger, 1.plass
2008    Oslo cup, 2. plass

Øyvind Bøe Dalelv: «Lerstangkylling og sjøkreps»

Dalelv - Surf-andTurf -Foto-Stian-broch

Dalelv – Surf-andTurf -Foto-Stian-broch

Surf and Turf – piece
2 stk Lerstangkylling
4 stk ferske store sjøkreps

Estragonfarse
300 g kylling
1 egg
250 g fløte
8 g potetmel
11 g Salt
20 g estragon
Smør til steking

Sprøtt kyllingskinn og confiterte lår med trøffel
Skinn fra to stk hele kylling
4 stk lerstang kyllinglår
Solsikke olje
2 stk hvitløk
5 stk timian kvister
Salt og pepper
Sort trøffel
30 g Smør
45 g Fløte
Persille

Estragonsjy
300 gram sjalottløk
300 gram sellerirot
300 gr gulrot
3 dl redusert kalvekraft og 3 redusert kyllingkraft
2 dl hvitvin
Salt og sitron
40 gr estragon

Rødbet i variasjon
3 stk rødbet
Havsalt
100 g eplecider eddik
200 g sukker
150 g vann
150 g eplejuice

Selleri og trøffel
3 stk sellerirrot
250 g melk
250 g fløte
10 g agar
olivenolje
Sort Pepper
Sort Trøffel og trøffeolje

Kål, kål, kål
1 pk rosettkål
1 stk spisskål
2 egg
25 g smør
40 g fløte
Salt og pepper