
(4 porsjoner)
Dette trenger du:
4 Gourmetpølser med ost og krydder
4 skiver brød med kjerner
4 ss grønn pesto
Litt smør til steking
Syltet rødløk (8-10 porsjoner):
500 g rødløk i tynne skiver
2 ½ dl hvitvinseddik
200 g sukker
1 ts salt
GOURMETPØLSE MED RISTET PESTOBRØD OG SYLTET RØDLØK
Slik gjør du:
- Syltet rødløk: Bland sammen løk, eddik, sukker og salt i en kjele. La det småkoke ca. 1 time til du har en litt tykk konsistens. Ha på lufttett rent glass og sett kjølig.
- Smør et tynt lag med pesto på brødskivene og stek raskt i en panne med litt smør, til det er gyllent.
- Stek eller grill pølsene til de er gjennomvarme i en panne på middels sterk varme med litt smør eller olje. Snu ofte på pølsene. Del i to og legg på brødskivene sammen med litt syltet løk. Server gjerne med litt grov sennep.
Tips:
Syltet rødløk kan erstattes med rødløk i tynne skiver som du blander med litt presset sitron, salt og pepper.