/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Gourmetpølse med ristet pestobrød og syltet rødløk

(4 porsjoner)

Dette trenger du:
4 Gourmetpølser med ost og krydder
4 skiver brød med kjerner
4 ss grønn pesto
Litt smør til steking

Syltet rødløk (8-10 porsjoner):
500 g rødløk i tynne skiver
2 ½ dl hvitvinseddik
200 g sukker
1 ts salt

GOURMETPØLSE MED RISTET PESTOBRØD OG SYLTET RØDLØK

Slik gjør du:

  1. Syltet rødløk: Bland sammen løk, eddik, sukker og salt i en kjele. La det småkoke ca. 1 time til du har en litt tykk konsistens. Ha på lufttett rent glass og sett kjølig.
  2. Smør et tynt lag med pesto på brødskivene og stek raskt i en panne med litt smør, til det er gyllent.
  3. Stek eller grill pølsene til de er gjennomvarme i en panne på middels sterk varme med litt smør eller olje. Snu ofte på pølsene. Del i to og legg på brødskivene sammen med litt syltet løk. Server gjerne med litt grov sennep.

Tips:

Syltet rødløk kan erstattes med rødløk i tynne skiver som du blander med litt presset sitron, salt og pepper.