
Dette trenger du:
(4 porsjoner)
4 Gårdsand Kyllingconfit
4 rundstykker/hamburgerbrød
Løk og kålsalat
150 g rødkål (evt. vinter eller nykål)
1 rødløk, i skiver
Skall og saft fra ½ lime
Ca. 2 ts flytende honning
Litt salt og pepper
½ ss ristede sesamfrø
4-6 ss aioli
Litt ruccula
KYLLINGCONFIT BURGER
Slik gjør du:
1. Skjær kål og rødløk i tynne strimler. Bland det godt sammen med lime og honning. Smak til med salt og pepper. Dekk til å og la det stå å trekke smak i minst 20 minutter.
- Varm kyllingconfit etter anvisning. Riv kjøttet fra hverandre, pass på at alle bein fjernes.
- Legg aioli og salat på delt rundstykke og ha over lun kyllingconfit. Server straks.
Tips: Server gjerne med pommes frites eller ovnsbakte poteter.