/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Dette trenger du:
(4 porsjoner)

4 Gårdsand Kyllingconfit
4 rundstykker/hamburgerbrød

Løk og kålsalat
150 g rødkål (evt. vinter eller nykål)
1 rødløk, i skiver
Skall og saft fra ½ lime
Ca. 2 ts flytende honning
Litt salt og pepper
½ ss ristede sesamfrø
4-6 ss aioli
Litt ruccula

KYLLINGCONFIT BURGER

Slik gjør du:
1. Skjær kål og rødløk i tynne strimler. Bland det godt sammen med lime og honning. Smak til med salt og pepper. Dekk til å og la det stå å trekke smak i minst 20 minutter.

  1. Varm kyllingconfit etter anvisning. Riv kjøttet fra hverandre, pass på at alle bein fjernes.
  2. Legg aioli og salat på delt rundstykke og ha over lun kyllingconfit. Server straks.

Tips: Server gjerne med pommes frites eller ovnsbakte poteter.