/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Dette trenger du:
(4 porsjoner)

4 stk Gårdsand Kyllingconfit

Potetpuré:
600 g skrelte mandelpoteter (evt. annen potet)
1 ½ dl Kremfløte
100 g Meierismør
Litt salt og kvernet hvit pepper
16 stk grønn asparges
2 ss meierismør
50 g pinjekjerner

KYLLINGCONFIT MED GRILLET ASPARGES, PINJEKERNER OG POTETPURÉ

Slik gjør du:

1. Varm kyllingconfit etter anvisning.

2. Del poteter i terninger og kok dem møre i vann (uten salt). Sil av vannet, damp potetene raskt og ha dem i en blender eller mikser. Tilsett smør og fløte. Kjør til du har en slett pure. Smak til med salt og pepper.

3. Skrell asparges og grill eller stek de i en panne på høy varme. Dryss over litt salt og vend raskt i smeltet smør og pinjekjerner rett før servering.

Server med Gårdsand Rødvinssaus.