(4 porsjoner)
4 stk Gårdsand Kyllingconfit
Potetpuré:
600 g skrelte mandelpoteter (evt. annen potet)
1 ½ dl Kremfløte
100 g Meierismør
Litt salt og kvernet hvit pepper
16 stk grønn asparges
2 ss meierismør
50 g pinjekjerner
KYLLINGCONFIT MED GRILLET ASPARGES, PINJEKERNER OG POTETPURÉ
Slik gjør du:
1. Varm kyllingconfit etter anvisning.
2. Del poteter i terninger og kok dem møre i vann (uten salt). Sil av vannet, damp potetene raskt og ha dem i en blender eller mikser. Tilsett smør og fløte. Kjør til du har en slett pure. Smak til med salt og pepper.
3. Skrell asparges og grill eller stek de i en panne på høy varme. Dryss over litt salt og vend raskt i smeltet smør og pinjekjerner rett før servering.
Server med Gårdsand Rødvinssaus.