/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Dette trenger du:
(4 porsjoner)

2 kyllingbryst fra Gårdsand
1 ts salt
1 ts nykvernet sort pepper
Smør eller olje til steking
4 porsjonsbiter foccaccia

 

Guacamole
2 stk (ca. 300 g) modne avokado
1 ss sitron
1 fedd hvitløk
1 ss yoghurt naturell eller rømme
Salt og pepper

Fyll:
4 never blandet salat (gjerne Crispi og ruccula)
1 stor rødløk, i tynne skiver

KYLLINGFOCACCIA MED GUACAMOLE, SALAT OG RØDLØK

Slik gjør du:

  1. Del kyllingbrystene på langs slik at du får fire like store biter. Krydre kjøttet med salt og pepper, stek det i en panne med smør eller olje, på høy varme til det er gyllent og gjennomstekt.
  2. Mos sammen alle ingrediensene til guacamole, smak til med sitron, salt og pepper.
  3. Del foccaccia i to, smør bunnene med guacamole, legg på salat og rødløk. Legg over lun kylling og så tilslutt lokket til foccacciaen. Server straks, gjerne med en båt lime og friske cherrytomater.

 

Tips:

Dersom du ønsker en guacamole med mer sting, bland inn litt finhakket chili og rødløk.