/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

(4 porsjoner)

Dette trenger du:

2 Gårdsand Kyllingbryst
2 ss solsikkeolje
1 ss knust blandet pepper
1 ½ ts salt

Sommersalat:                                  

1 liter blandet grønn salat
1 grønn squash
2 maiskolber
1 rød paprika
3 ss extra virgin olivenolje
2 ss balsamicoeddik
Litt salt og pepper
2 ss gresskarkjerner
1 dl frisk mynte

Barbequesaus til pensling og tilbehør

Slik gjør du:

  1. Tørk av kyllingbrystene med litt papir, gni kjøttet godt inn med salt. Pensle med litt olje.
  2. Grill kyllingbrystene i ca. to minutter på sterk varme, senk varmen eller flytt kjøttet til en kaldere del av grillen, pensle over med litt ekstra olje og dryss over pepper. Sett på lokk og grill videre til kjøttet er helt gjennomstekt med en kjernetemperatur på 68 °C. Pensle over med barbequesaus mot slutten av grilltiden og la kjøttet hvile litt før du skjærer det i skiver.
  3. Skjær squash i tynne skiver, mais i mindre biter og paprika i båter. Vend grønnsakene i olje og balsamico, strø over litt salt og pepper, grill de på middels sterk varme. Avkjøl litt, bland sammen med salat og dryss tilslutt over gresskarkjerner. Server med barbequesaus.

 

Tips:

Bruk gjerne andre typer grønnsaker i salaten som for eksempel asparges, rødløk og vårløk. Fetaost eller mozzarella smaker også godt til.