/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Når det gjelder and og kylling anbefaler vi følgende saus-alternativ;

 

– stekesjy
– appelsinsaus
– peppersaus
– soppsaus
– urtesaus
– rødvinsaus
– portvinsaus
– madeirasaus
Dersom du ønsker å gjøre det enkelt kan du kjøpe ferdig sauser fra Gårdsand. Vi har Appelsinsaus, Rødvinsaus, Peppersaus, og Kremet soppsaus i vårt sortiment. Dette er gode sauser basert på vår egen godt reduserte kylling- og andekraft.
Forslag til grunnoppskrift;
2 sjalottløk
2 dl rødvin
1 beger god kyllingkraft
1 dl rødvin
1 dl portvin eller madeira
50 gr meierismør
Rens og hakk sjalottløk. Fres løken i litt smør i en kjele. Ha i rødvin og kok inn til sirup. Tilsett kraft og reduser 50%. Sil og pisk inn kaldt smør når det koker igjen. Stopp kokingen når alt smøret er pisket inn i sausen. Smak til med appelsin, portvin eller madeira.
Velbekomme!