/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Gårdsands nydelige sauser

Gårdsand har brukt lang tid på å utvikle  nydelige sauser. Den lange prosessen var helt nødvendig for å få til den gode smaken. Gårdsand sauser inneholder nøye utplukkede ingredienser som ferske urter, Cognac, rødvin og fløte. Sausene er håndlagde fra bunnen av. Det merkes på kvaliteten og smaksopplevelsen. Sausene inneholder også ferske grønnsaker som selleri, gulrot, løk, purre og laurbærblad. Alle våre sauser er basert på vår egen kyllingkraft. Vi bruner kylling- og andeskrog og har redusert kraften 50%. Alle sausene er glutenfrie.
Gårdsands sauser er ferske, ferdig til bruk og trenger bare å varmes opp.

Gårdsand appelsinsaus.
Appelsin saus

Gjør sausen lekker med “marmorert mønster”. Legg en skje crème fraîche
på toppen av sausen i “sausebollen” og rør en gang forsiktig rundt. Hvis du anretter på tallerken så “dra” crème fraîche ut i sausen.

Gårdsand kremet soppsaus.

Kremet sopp saus

Vår soppsaus kan også brukes som en base for soppstuing. Stek da opp en god porsjon med fersk sopp, husk at du kun steker litt av gangen i pannen. Ha den stekte soppen i en kjele og hell over soppsausen. Vend alt rundt og smak til med salt og pepper.

Gårdsand peppersaus.

Pepper saus

Hvis man ønsker en “asiatisk vri” på retten, fyller du anden med epler, revet ingefær, koriander og smaker til peppersausen med thailandsk “curry paste”.

Gårdsand rødvinsaus.

I sausen kan du piske/røre inn en klatt romtemperert smør for å gjøre den fyldigere, men husk at sausen ikke skal koke mer etter at smøret er tatt i.